Snap
  • Baby
  • ziekenhuis
  • newborn
  • Babyboy
  • pureliefde

Rollercoaster van liefde

Geen roze wolk, maar donderwolk

Rollercoaster van liefde 💙

Toen onze allerliefste Jamesie (heerlijk koosnaam voor onze frum) nét geboren was ging het nou niet zoals ik had verwacht, na een “droombevalling” kwam ik al gauw in een rollercoaster. Ik moest al mijn verwachtingen even opzij zetten want het was geen roze wolk, eerder een donderwolk. Niet willen drinken en beide tot diep in de nacht aan het proberen te voeden op allerlei verschillende manieren om vervolgens te waken omdat meneer alles eruit gooide. Hierdoor belandde James na 3 dagen in het ziekenhuis én moest die een nachtje blijven, precies op de dag dat de kraamtranen het hevigst waren moest ik mijn net geboren baby achterlaten, die dag ben ik niet gestopt met huilen.. 💙👼🏻

De volgende dag kregen wij heel erg goed nieuws, meneer had hét drinken door én wilde heel veel drinken. Wij kregen op de afdeling neonatologie heel veel informatie om James op een andere manier dan de “klassieke” manier de fles te geven, hierdoor hapte die gelijk toe en zagen we rustig aan dat het stukken beter ging! Helemaal blij naar huis.

Echter kwamen toen de darmkrampjes om de hoek kijken en tijdens de check up met de kinderarts werd mij geadviseerd om naar de kinderfysio te gaan.

Na wat onderzoek besloot ik zelf om over te stappen op dieetvoeding (speciaal voor darmkrampjes) én naar de osteopaat te gaan. Op @mamaplaats heb ik mijn ervaring wat meer uitgebreid opgeschreven, mocht je daar behoefte aan hebben én jezelf afvragen waarom het misschien voor jullie ook wat kan uitmaken..

Vandaag was de maandelijkse check up én de arts was zo blij om James te zien en vooral even te kroelen. Gelukkig vertelde ze al snel dat we haar niet meer hoefde te zien én dat James het heel erg goed doet.

De afgelopen 8 weken heb ik vooral geleerd dat het een rollercoaster is van hele intense momenten én dat alle rauwe moeder/vader foto’s niet worden gedeeld op Instagram. Les voor mijzelf: het leven gaat zeker met een baby niet zoals je verwacht en verwacht er ook niet te veel van, ga echt met de flow mee. 💙

3 jaar geleden

Prachtige foto. Wat een verhaal meid hier ging het ook niet als verwacht. Dat is pittig! Maar gelukkig is het goed gekomen! Ik hoop dat jullie nu vollop mogen genieten samen met de kleine James zoo ruige naam ook hihi. Liefs roxanne