Snap
  • Kind
  • ouderschap
  • luiers
  • Baby

REVIEW: welke luiers vinden jullie het fijnst?

Deze mama's vertellen hun ervaringen over soorten luiers!

Met de komst van een baby, vooral een pasgeborene, is het vinden van de perfecte luiers van essentieel belang voor de baby én de ouders. Wij hebben 3 mama's van onze mamaclub gevraagd of ze met jullie willen delen waarom ze zo blij zijn met Kruidvat-luiers. Kruidvat luiers zijn namelijk de best verkochte luiers van Nederland en dat is niet zo gek. Ze zijn namelijk niet alleen dermatologisch getest, ze zijn ook nog voorzien van een plasalarm. En wij delen graag met jullie de bevindingen van deze mama’s, lees je mee?


Happy mom: Adinda

Mama Adinda heeft twee kinderen: Ryan (4) en Luke (1,5). Bij Ryan begon haar zoektocht naar dé perfecte luier. Waar de luier aan moest voldoen, was duidelijk: hij mocht niet lekken en je moest er geen rode billetjes of luieruitslag van krijgen.

Ze kwam terecht bij Kruidvat. Vooral de prijs vindt ze heel fijn en dat deze luiers lang droog blijven en goed opvangen. Ryan is nu uit de luiers, maar het hele verhaal herhaalt zich bij Luke.

Gelukkig weet ze nu wat fijn werkt!

We gebruiken nu voor Luke de instapbroekjes. Die hebben we voor Ryan ook veel gebruikt!

Happy mom: Laura

Voor haar zoontje Milan (en zichzelf natuurlijk ;)) is Laura onlangs overgestapt op Kruidvat-luiers.

Waarom? "Het is een stuk goedkoper", vertelt Laura aan ons. En in vergelijking met andere merken vindt ze de kwaliteit ook supergoed!

We hadden ook al wel ervaring met de Kruidvat-luiers vanwege onze oudste zoon, dus we wisten dat ze goed zijn!

Happy mom: Rochelle

Deze mama heeft twee kleintjes, Noahlynn (bijna 4) en Emillian (7 maanden), waarmee ze de luier-zoektocht heeft afgelegd. 

"Ik hoorde van een bekende dat Kruidvat tot en met maatje 3 de plasstreep heeft. Toen wist ik het zeker!"

Noahlynn was bijna twee jaar toen Rochelle overstapte naar het Kruidvat-merk. Noahlynn zat op dat moment in maat 5. Bij het eerdere merk luiers dat ze gebruikte, lekte hij 's nachts altijd door, maar dat was nu verleden tijd!

Ik persoonlijk vind de kruidvat luiers fijn, ze zijn betrouwbaar én lekken niet door!

Voor elke baby heeft Kruidvat een passende luier, óók voor een te vroeg geboren kleintje. Wist jij dat de Kruidvat-luiers de meest verkochte luiers in Nederland zijn?

Wil jij ook zo een luier scoren? Klik hier!

Ben jij ook overgestapt naar Kruidvat-luiers? En welke zijn dan jouw favoriet? Laat het in een reactie weten! 


Dit artikel is geschreven in samenwerking met Kruidvat.

10 maanden geleden

Ik vind de luiers van kruidvat gaan stinken zodra ze nat worden. Ook redden ze het niet een hele nacht bij mijn dochtertje. Tot op heden doen alleen de luiers van Albert het hier goed.

10 maanden geleden

Hier juist enorme luieruitslag van de Kruidvat luiers, helaas!

Leuk om te lezen!