Snap

Pijnstilling en antibiotica tijdens onze vakantie

We zijn op dit moment in Spanje en vliegen vanavond eindelijk naar huis. Megan was de eerste dagen heerlijk aan het zwemmen en spelen en we genoten met volle teugen van onze vakantie.

Dit is even een blog vanaf mijn Iphone dus let niet op eventuele type fouten :- p

We zijn op dit moment in Spanje en vliegen vanavond eindelijk naar huis. Megan was de eerste dagen heerlijk aan het zwemmen en spelen en we genoten met volle teugen van onze vakantie. De eerste keer met z'n vieren en we hadden er onwijs naar uit gekeken. Tot dat Megan opeens weer moeilijk ging doen met eten! Eerst dachten we nog dat ze gewoon dwars was en ik haal de stikker te voorschijn die ze kon verdienen en als ze er 3 had kon ze wat uitzoeken.....

Dit ging 2 dgn goed en toen stopte ze met eten. Ze wilde wel maar slikte niks meer door. Ook had ze koorts dus toch maar een dokter erbij. Ontstoken keelamandelen! En niet zomaar het was een wonder dat ze nog een beetje gegeten had de laatste dagen. We kregen pijnstilling en antibiotica en over 3 dgn terug naar de arts. Helaas na 3 dgn geen verbetering en ze was aan het uitdrogen. Andere antibiotica en medicatie tegen het uitdrogen en om meer eetlust te krijgen.

Vandaag vliegen we eindelijk naar huis.....hopelijk want als ze koorts heeft mogen we niet mee! Ze is te zwak om dan te vliegen :-(   We zijn blij als we morgen ochtend eindelijk landen in Nederland.

Hoewel dit niet de vakantie was waar we op gehoopt hadden hebben we het hier wel heel fijn gehad en willen zeker nog een keer terug! Maar nu eerst megan beter zien te krijgen :-)

Xxx sandra

11 jaar geleden

het gaat gelukkig een stuk beter met Megan. Na de 2de antibiotica kuur ging het eindelijk wat beter.

11 jaar geleden

Dat is inderdaad niet de vakantie, zoals je hem had verwacht...beterschap voor Megan...

11 jaar geleden

jeetje dat is niet wat je verwacht van gezellig op vakantie... beterschap en sterkte ermee!