Snap

Ooooh bahhh!

Tijdens het verzorgen/opvoeden van je baby kom je veel vieze dingen tegen. Like, really vies.

Mensen kunnen wel zeggen "als het je eigen kind is, dan vind je niks vies". Ja.. liars. Ik hou heeeeel veel van mijn kind, maar ik vind echt wel dingen vies.

Hier een kleine opsomming. Misschien herken je ze, misschien niet. Misschien herken je ze, maar vind je ze niet vies. Hoe dan ook, hier de 10 meest vieze dingen (voor moi).

- dat je kindje lekker bij je op schoot zit en gaat poepen, dat is geen probleem natuurlijk. Totdat je ineens poep in je hand aan het opvangen bent..

- dat je gezellig face tot face aan het knuffelen bent en je een dikke vette nies recht in je bakkes krijgt..

- dat je je kindje uit bed haalt, de slaapzak openritst en daar de verstopte poepexplosie treft. En de schade zo groot is dat je niet eens weet waar je moet beginnen en je weet dat je sowieso ook vies gaat worden..

- dit hierboven alleen dan eet je kindje al vast voedsel. Dit ruikt echt, maar dan ook echt heel anders dan babybaby poep #heftig

- dat je lekker samen een crackertje aan het eten bent en jij ineens ongevraagd een sompig stukje cracker richting je mond geduwd krijgt. Mmm lekker.. #notsomuch

- dat je na een poepluier echt even goed die billen moet schoonmaken en zelfs nagel in moet zetten, maar je het doekje te laag gevouwen hebt...

- dit hierboven maar dat je doekje verschuift en je zoooo met de vingers langs die billen schuift #ohloooord

- dat je je telefoon opneemt en er allemaal kwijl in je oor en langs je wang loopt..

- dat je een lekkere dikke kus wilt geven op dat heerlijke hamsterwangetje maar zij net snel haar hoofd wegdraait en je een volle dikke snotneus en kwijlmix kus krijgt..

- dat ze doorkrijgt dat ze kan spetterspugen en dit ook tijdens haar fruit en groentehap doet. En jij daarna weer je wortel, broccoli of whatever face kan wassen..

- bonus.. Wanneer ze hoest en de hoest ineens schiet in overgeven en dit niet stopt en je net gezellig samen in de schommelstoel zit en je niet kan opstaan en dus samen in een slootje van kots 'gevangen' zit..

Je neemt de vieze dingen natuurlijk voor lief. En daarbij, je moet wel. Maar als je dat lieve lachende koppie ziet wanneer jij in full blown agony met je wortelface en poep covered handen met haar bezig bent, maakt dat het al een stuk minder erg.

Minder erg, niet minder vies.

7 jaar geleden

<a href="http://xwvgjamswrr.com">Apicpriateon</a> for this information is over 9000-thank you!

7 jaar geleden

The accident of finding this post has breethgnid my day

7 jaar geleden

Hahahaha je vergeet als je met haar knuffelt en ze kwijlt recht in je mond...

7 jaar geleden

ohhhhh jaaaaaaaaa, ik vond ook al die dingen vies bij jullie en dan werd je raar aangekeken als je dat zei.....watttttt alles van je baby is toch leuk en absoluut niet vies, nou sorry dus wel