Snap

Oh wat spannend een nieuw nichtje erbij!

Oh wat vond ik het spannend, mijn schoonzusje (de vriendin van Jim zijn broer)  zou gaan bevallen! Al wel inmiddels een week over haar uitgerekende datum heen,maar toch iedere keer als je dan het bericht krijgt dat iemand is “begonnen” gieren de emoties weer door mijn lijf en voel ik ook dat nare gevoel weer rond fladderen in mijn maag.

Dat toch waarschijnlijk wordt veroorzaakt doordat mijn twee bevallingen nog niet zo heel lang geleden zelf heb ervaren en gewoon als ronduit verschrikkelijk heb ervaren, natuurlijk zoals iedere vrouw dat meemaakt maar toch….. Je voelt daarom toch wat extra mee als je hoort dat iemand aan het bevallen is…. Zo ik ook nu met mijn schoonzusje ze was de dag ervoor getoucheerd bij de verloskundige omdat ze al een aantal dagen over de uitgerekende datum was. En ja hoor diezelfde nacht nog kregen we s’nachts een sms’je van mijn vriend zijn broer dat het zo langzaam aan dan toch echt ging beginnen.

De volgende morgen had ik dan ook speciaal voor de geboorte van mijn nieuwe nichtje een snipperdag aangevraagd op het laatste moment. Gelukkig snapte ze het maar al te goed op mijn werk en was het geen probleem. Ik met mijn goeie gedrag met mijn autootje volgestouwd met roze versieringen richting hun huis kreeg ik het bericht van mijn schoonmoeder dat ze al 8cm ontsluiting had (en dat binnen 5uur) voor de eerste vind ik dat dan toch heel snel.. Maar nu kwam het slechte nieuws; me schoonmoeder was vergeten om hun sleutel op een afgesproken plek neer te leggen voor mij. Balen was dat zeg en ik kon nu niets anders doen als afwachten totdat iemand voor mij de deur open kwam doen, maar gelukkig liet mijn nieuwe niet lang op zich wachten en was ze er dan toch om 10 over 11 in de ochtend, en wat een mooie naam “Roxy Olivia” heeft ze gekregen van haar ouders!!!!

Gelukkig kwamen de twee oma’s gelijk daarna naar huis en hebben mij binnen gelaten, en ook even gezellig mee geholpen met de versiering ophangen. En uiteraard was de roze ooievaar die traditioneel naar binnen vliegt ook een aanrader mochten jullie ook is iemand willen verassen. Ze vonden het hartstikke leuk om te zien dat er de moeite was genomen om hun “nestje” te versieren voor hun thuiskomst de volgende dag

HIHIHIHI