Snap

Nola op social media

Waarom wij hiervoor hebben gekozen!

Mamaplaats staat deze week in het thema social media & privacy: Je kind wel/niet op social media posten.

Wij hebben er samen bewust voor gekozen om Nola wél op social media te posten, maar zijn ons altijd wel heel erg bewust over wat we wel/niet posten.

Zo posten we bijvoorbeeld nooit foto's en/of filmpjes van Nola in bad en moet ze altijd minstens een luier aan.. Je weet toch nooit helemaal zeker wie deze posts allemaal ziet. En onze accounts op privé zetten vinden we dan ook weer niks, want ook mensen die we in het echt niet kennen mogen Nola gerust zien!

Ook hebben we met familie en vrienden afgesproken dat er alleen dingen over Nola mogen worden gepost waar wij toestemming voor geven: Foto's en filmpjes die we hun zelf sturen, mogen altijd worden gepost. Foto's en filmpjes die ze zelf van Nola maken, moeten ze ons eerst laten zien.

En dan zullen er vast mensen zijn die denken: Waarom al die moeite?!

Nou, wij vinden social media leuk (of ja, ik vooral, Rick is sinds dit jaar iets minder actief) en we zijn heel erg trots op ons kleine lieve meisje.. En dat mag iedereen gerust weten! ❤️

Maar ik snap ook dat er papa's en mama's zijn die dit liever niet doen! Gewoon doen waar jij je goed bij voelt. 

Post jij foto's en filmpjes van je kind(eren)?

Waarom wel/niet?

Laat het me weten! Ik ben zeer benieuwd!

3 jaar geleden

Superleuk! Ik ga jouw blog ook lezen! 🧡

3 jaar geleden

Ook een hele mooie beslissing inderdaad! En je weet zelf toch dat je eigen kindje het allermooist en -leukst is! Dat is wat vooral telt 😍

Wij hebben er bewust voor gekozen om het niet te doen, En ik moet eerlijk toe geven dat ik enorm twijfel, wel doen of lekker zo laten.. Ben mega trots en het liefst laat ik haar aan de hele wereld zien. Maar het lekker voor ons zelf houden, en het niet op social media te zetten geeft mij ook weer een stukje rust. En hierbij heeft mn vriend ook een mening, wat ik respecteer hij wilt het niet, nu nog niet .. Wie weet als ze straks wat ouder is! 😍

3 jaar geleden

Heerlijk gewoon doen! ik denk er net zo over, toevallig net een stukje over geschreven in mijn blog. Ik geniet er zelf nog het meeste van om het lekker te delen, we zijn toch gewoon supertrots op onze mooie kids? 😁