Snap

Nachtlampje in de Kinderkamer met Led Verlichting

Led Nachtlampje voor in de Kinderkamer. Nooit meer Enge Beesten onder het bed van je kleine Dreumes.

Nooit meer Enge Beesten onder het bed van je kleine Dreumes, geen nachtelijke dwalingen meer. Moet je er ook wel eens uit 's nachts omdat je kleine roept of huilt. Bang zijn in het donker is een heel natuurlijke emotie bij kleine kinderen, zodra ze oud genoeg zijn om te kunnen fantaseren, maar te jong om soms de fantasie van de werkelijkheid te onderscheiden. En al begrijpen ze (met het licht aan) dat het helemaal niet nodig is om bang te zijn. Maar zodra het licht uitgaat en ze niets meer kunnen zien, kruipt de angst omhoog. Bang voor inbrekers, enge beesten of dat papa en mama te ver weg zijn. Gelukkig zijn er allerlei leuke kinderlampen en nachtlampjes verkrijgbaar.

Dit lieve konijntje houdt de wacht over jouw kleintje. Het is een wit led nachtlampje van  plastic met 3 knoopbatterijen. Het konijntje heeft een zwart snoetje en 2 roze oortjes. Led verlichting is energie zuinig en geeft een flauw schijnsel in het kamertje, net genoeg om de belangrijke punten te kunnen zien, zo kan de kleine stoere vent of meid zich toch oriënteren in de kinderkamer 's nachts. Dit konijntje wordt geleverd inclusief batterijen. Ook is er nog een led nachtlampje paddestoel te verkrijgen. Deze past mooi in een kinderkamer met het bos als thema of roodkapje.

Kijk voor alle Led Nachtlampjes op onze website www.dreumesenzo.nl.

11 jaar geleden

Erg handig die lampjes. Zelf hebben we een lamp in de vorm van een lieveheersbeestje. Als hij aan is, verschijnen er sterren op het plafond. Dit was de oplossing voor onze zoon, toen hij niet meer wilde slapen.