Snap

Mijnfopspeen.nl Kortingscode

Mama's en Papa's kennen het probleem wel.. Fopspenen van kindjes verdwijnen of worden vaak verwisseld. De gepersonaliseerde fopspeen werd ontwikkeld om dit probleem op te lossen.

Vaak zie je dat als je de kleine gaat ophalen, ze geen speen in de mond hebben of met de speen van een anders naar buiten gaan. En geen van beide is fijn, lekker al die bacteriën!

Na veel gezoek in winkels om een fopspeen met de naam van je kindje te vinden houd het wel op, je wordt telkens naar huis gestuurd met de boodschap dat je maar met een watervaste stift de naam erop moet schrijven.

Om dit probleem te voorkomen begon Pia Callessen fopspenen aan te bieden met de naam van je kindje erin gegraveerd om het probleem van verloren en verwisselde fopspenen op te lossen.

Mijnfopspeen.nl heeft ook gelijk een leuke actie voor alle mama's, je ontvangt namelijk 10% korting met de kortingscode A4Y161! Kijk nu dus even op de website en zorg ervoor dat je snel een leuke fopspeen besteld want de actie is geldig t/m 31 januari!