Snap

Met je kids genieten van de Griekse zon!

Een plek waar je in alle rust kunt genieten van elkaar maar natuurlijk ook van de zon is Corfu. Op Corfu kun je niet alleen genieten van zon, zee en strand, nee… Corfu is heel veelzijdig en daardoor ook zeer geschikt voor een vakantie met de kids!

Slapen tussen de palmbomen

Wakker worden tussen de palmbomen klinkt toch als een sprookje? Hoe heerlijk is het dan dat dit gewoon werkelijkheid kan worden voor jou en de kids! Het Isabella Country House in Corfu maakt het mogelijk. Zo word je niet alleen wakker tussen de palmbomen, maar zie je ook de meest mooie bloemen bloeien in de grote tuin. Even verkoeling nodig tijdens het genieten in de Griekse zon? Neem dan met het grootste gemak lekker een duik in het zwembad. En als je denkt dat dit alles is… ontdek dan maar eens de tuin wanneer het donker wordt. Een zee aan lampionnen verlichten dan de mooie bloeiende tuin bij het maanlicht, wauw!

 

Verken het eiland met de auto

Buiten een prachtig appartement met zwembad waar het hele gezin zich de hele dag kan vermaken, heeft het eiland Corfu onwijs veel te bieden! Zo is het zeker de moeite waard om het eiland met je huurauto te gaan verkennen. Zo zie je weer eens wat anders dan het welbekende zon, zee, strand en kom je op hele leuke plekken. Zo ben je in een handomdraai cultuur aan het snuiven of helemaal los aan het gaan in een waterpark met de kids! Tip: Bezoek de hoofdstad en tevens het hoogste punt van het eiland of ga met het hele gezin een visje eten tussen de schepen in de haven. Als dat geen topvakantie wordt!


Dit bericht is voortgekomen uit een samenwerking met Eliza was here, maar de inhoud ervan is van onszelf.

6 jaar geleden

Hmm heerlijk wij gaan morgen met ons gezin.. ok dan niet naar corfu maar naar Turkije kan niet wachten tot zover is. Zoveel zin in!

6 jaar geleden

Ben wel toe aan zo'n tripje, ahhhh.

6 jaar geleden

Wij zijn vorig jaar naar Corfu geweest, en wat hebben we genoten! De kids vonden het ook te gek. Was echt een top week, word er vrolijk van als ik er weer aan denk!!!

6 jaar geleden

Ik heb gelijk zoveel zin in de vakantie...