Snap

Mag ik jullie iets vragen?

Waarschijnlijk worden de meeste mama’s hier al doodgegooid met deze vraag….

Maar ik heb ons zoontje opgegeven als Bofkontje van het jaar 2015. Nou hoeven wij niet te winnen, maar wij vinden het wel heel erg leuk om mee te doen en ons prachtige ventje te laten zien. Ze noemen de wedstrijd wel Bofkontje van het jaar, maar eigenlijk zijn wij (de ouders) de echte bofkontjes.

Het is inmiddels al weer ruim 5 maanden geleden dat ons ventje geboren werd. Eigenlijk is het dus zo dat hij al ruim een jaar bij ons is, wat gaat de tijd snel! De eerste hapjes zijn gegeven, de eerste zwemlesjes zijn al gevolgd en hij probeert nu al telkens zelf te zitten of duwt zich zo omhoog dat hij in onze armen staat. Een ongelofelijk sterk mannetje dus, met een even sterke eigen wil. Afgelopen weekend is hij voor het eerst echt even ziek geworden, maar zoals jullie in mijn vorige blog konden lezen staat dit in het niet tot de ziektes die er zijn.

Een kindje krijgen is niet altijd even makkelijk. Dat het kindje dan ook nog eens gezond is en zich goed ontwikkeld is een echte zegen. Wij zijn dus enorme bofkontjes met ons ventje en uiteraard ook super trots. Dit is ook de reden dat ik hem toch aan zo een grote wedstrijd mee wilde laten doen. Zoals ik al zei, winnen is niet belangrijk. Wij hebben ook geen zielig verhaal waarmee wij ons ventje hebben opgegeven. Wij zijn allang blij dat hij in ons leven is en genieten van elk moment. Toch ben ik wel erg benieuwd hoe ver ons mannetje kan komen. Ik hoop dus ook dat jullie het niet erg vinden en op hem willen stemmen. Hiervoor komt er wel een bevestigingsmail binnen, dus vergeet deze niet aan te klikken :)

Om het iets makkelijker te maken, is dit de link naar de pagina van ons mannetje: http://www.bofkontjevanhetjaar.nl/mijnbofkontje.aspx?Voornaam=Tjez&t=van%20der&Achternaam=Duin&bofkontjeId=3502

Alvast heel erg bedankt voor jullie tijd en hulp!

8 jaar geleden

Wat fijn dat hij zo goed gaat! Het buik draaien is inderdaad een lastig punt. Ergens super goed natuurlijk, maar voor ons toch een spannend moment omdat het niet altijd handig is. Ik zet m hier nogal strak in zijn bed, of we gebruiken het zijligkussen omdat ie het dan niet fijn vindt om naar zijn buik te draaien :). Krijgt ie nu ook al tandjes?

8 jaar geleden

Graag gedaan ;-) Ons kleine mannetje doet het ontzettend goed. De zelfgemaakte groente en fruithapjes gaan er goed in, Ook draait hij sinds kort op zijn buik, mooi om te zien dat hij de wereld dan op zijn manier verder gaat ontdekken maar voor ons wel spannend. Zeker midden in de nacht maakt mij dat wat onrustig. Maar denk dat dat bij het moederschap hoort :-) Ik hoop dat je zoon bofkontje van het jaar wordt, succes!!

8 jaar geleden

Super bedankt! Wat leuk :) gaat het goed met hem?

8 jaar geleden

Uiteraard heb ik ook mijn stem gegeven. Ik heb een zoon van dezelfde leeftijd :-)