Snap

Laatste week zwangerschapsverlof

En dan is het zover, mijn laatste week zwangerschapsverlof breekt aan. Ik zie er wel tegenop om weet te moeten gaan werken. Het begint nu lekker weer te worden en ik vind het dan ook heerlijk om met onze dochter te gaan wandelen. Onze kleine meid vindt het ook heerlijk om in de wandelwagen te liggen. We zijn deze week dan ook verschillende keren naar het centrum gewandeld en hebben heerlijk op het terras gezeten. De eerste keer dat we dat deden was Eline het er niet mee eens. Ze begon toen ik mijn drankje bijna op had begon ze te huilen. Ik haar eruit gehaald, maar stoppen met huilen ho maar. Ze wilde gewoon weer dat we gingen wandelen. Ik heb toen maar afgerekend en we zijn gegaan. Op het moment dat de wagen zich in beweging zette werd Eline ook stil. We hebben toen nog wat gewinkeld en daarna lekker in het zonnetje terug naar huis gelopen.

Verder hebben we in de laatste week ook nog veel visite gehad. Collegae en vrienden die op bezoek kwamen. Doordat het zo mooi weer was hebben we heerlijk buiten gezeten. Eline hebben we toen in de wandelwagen gelegd en zij is toen ook buiten geweest. We hadden haar goed ingepakt, zodat we zeker wisten dat ze het niet te koud zo krijgen. Eline heeft toen buiten heerlijk geslapen en ik heb steeds weer goed bij kunnen kletsen met mijn vrienden.

Al met al kan ik zeggen dat ik heb genoten van mijn laatste verlofweek, maar of ik weer helemaal klaar ben om te werken. Dat weet ik nog niet, we zullen wel zien hoe het gaat. Ik weet in ieder geval dat ze bij haar oma's in goede handen is...