Snap

Kleding Cadeautjes

Volgende week wordt mijn kleine meid alweer 2 jaar. Wat is dat toch eigenlijk snel gegaan, maar goed daar wilde ik niet over schrijven.

Ik ben met mijn zwangerschap al heel erg bang geweest dat ik kleertjes zou krijgen welke totaal niet mijn smaak zijn. Ik heb toen ook tegen iedereen en vooral tegen mijn schoonmoeder en schoonvader & stief-schoonmoeder gezegd dat ik absoluut geen kleertjes wil. Ik weet nog steeds niet of ze het woord nee of niet niet begrijpen, denk het niet want bijna wekelijks krijgt mijn dochter als ze daar is gaan spelen kleertjes mee naar huis. Van mijn schoonmoeder is het dan nog niet zo heel erg al kan die absoluut geen kleuren combineren maar goed gelukkig kan ik dat beter. Maar mijn schoonvader en zijn nieuwe vrouw die snappen het echt niet. Zij is helemaal romelmarkt-fan. Ik dus totaal niet. Begrijp me niet verkeerd als mensen dat doen prima, maar ik hou er niet zo van. Onderbroeken, hemden, sokken en slabbers ik vind het toch echt vies als ik niet weet van wie het komt, wat er mee gebeurt is etc. Ik begin er al van te griezelen als ik eraan denk. Schoenen nog zoiets. Een schoen hoort zich naar de voet van je kindje te gaan staan en daarom wil ik dus geen 2e hands schoenen. Ik denk gewoon dat, dat niet echt goed is voor een kind in de groei. Broeken, shirts etc van een nichtje van haar daar heb ik geen problemen mee.

Maar goed volgende week dus een verjaardagsfeestje. Speelgoed hebben we al genoeg (sinterklaas en kerst), maar ja. We zullen wel zien. Je moet een gegeven paard niet in de bek kijken en dat doen we dan ook niet. Na voor ons gevoel tienduizend keer te hebben gezegd dat wij geen kleertjes willen en al helemaal niet 2e hands hebben ze het nog niet door. Dan maar aannemen dank je zeggen en in de kledingkliko op de hoek van de straat. Nog wel even kijken of we er misschien andere mensen blij mee kunnen maken van de familie, vrienden of via marktplaats.

10 jaar geleden

Hahaha!! Zeer herkenbaar probleem. Ik ga het soms gewoon ruilen en verzin een verhaal over de bon. Maar met tweedehandskleding kan dat natuurlijk niet.

10 jaar geleden

Ik heb niks tegen 2de handskleding......als het er als nieuw uit ziet. Maar ik wil het wel zelf uitzoeken dan want mijn moeder komt echt met de raarste dingen aan. Gelukkig kan ik tegen haar zeggen dat het een miskoop is en dan brengt ze het wel zelf naar de kleding kliko. 2de hands schoenen vind ik ook uit ten boze want daarmee kan je de voeten verpesten. En is ook niet makkelijk hoor voor een 2de kindje. Wij hadden van Megan nog heel veel schoenen liggen laat Suzannah nu veel kleinere voeten hebben en alle winterschoenen zijn gewoon nog veel te groot. Mijn schoonmoeder koopt alles bij de C&A en niet dat ik daar wat tegen heb hoor maar dat zijn vaak dingen met zo'n grote disney plaat erop of Dora en dat vind ik echt totaal niks! Wel had ze een keer in de uitverkoop spulletjes van Noppies gekocht maar dat kon nergens bij dus kon ik zelf nog wat kopen zodat ze het aan kon. Oplossing: een kleding bon van het plaatselijke boetiekje ;-)

10 jaar geleden

waardebonnen vragen. Doe ik ook altijd

10 jaar geleden

Over het algemeen vond ik de kleertjes die ik kreeg ook altijd leuk. Heb 1 keer een pakje gekregen dat ik niet leuk vond voor een meisje, maar meer voor een jongen. Dat heb ik toen verkocht, was van een verre tante, dus kon het niet makkelijk terugsturen :-) Voor mijn dochter krijg ik veel tweedehands van mijn schoonzussen en dan zoek ik uit wat ik leuk vind, de rest is voor de zak van max.