Snap

Kermis in het dorp

Het was weer een week feest in ' 't durp', tijd voor een eerste rondje op de carrousel!

Vorig jaar was in net bevallen toen wij onze jaarlijkse kermis hadden.  Niet dat ik er veel om geef, maar een keertje over het plein lopen vind ik altijd wel leuk.

Dit jaar was Izzy dus net 1 jaar. Al een grote meid, die een beetje spanning niet uit de weg gaat. Vol goede moed gingen we een eerste rondje op de carrousel. 

Samen gingen we in het roze kuipje - niet gemaakt voor volwassenen! - wat ook zelf nog eens ronddraait. Hoe harder we gingen, hoe beter. Schateren dat ze deed! Toen het na een paar rondjes tijd was om er weer vanaf te komen, was het dan ook huilen geblazen.

Oma was het volgende rondje aan de beurt. Aangezien zij zich al helemaal niet in het bakje kreeg gepropt, ging zij in een gewoon wagonnetje met haar. Voor Izzy te weinig actie. Saai zeg, zo'n carrousel! 

Op de laatste dag hebben we ook de vliegende olifantjes geprobeerd.  Na 10 keer op de carrousel werd het ook wel eens tijd voor wat anders... 

Schoonbroer nam haar mee. Met mijn zus en moeder stond ik langs de kant te wachten, maar hoe langer het duurde, hoe verdrietiger Izzy werd. Wederom te weinig actie. Toen de olifantjes dan eindelijk gingen vliegen, gingen de tranen gelukkig weg. Echt leuk was het nog steeds niet. 

Gelukkig hebben we de kermis dit jaar goed af kunnen sluiten met een laatste ritje op de carrousel.  We hebben zo hard gedraaid met z'n tweetjes, dat mama er duizelig weer uit kwam ;)

Hoe vindt jou kindje de kermis? Durft hij/zij overal in? En wat is de favoriete attractie? 

7 jaar geleden

Hahaha, ook zo'n durfal dus ;) nog eventjes wachten dan!

7 jaar geleden

Kan er helaas nog niet over meepraten. Maar als hij de thrillkicks van zijn moeder heeft geerfd, zal hij zelfs in een achtbaan in slaap gaan vallen... We zullen zien! Jullie hebben in ieder geval een geslaagd uitje gehad :)