Blog header image

Jaiden's eerste keer schoentje zetten

Sinterklaas kapoentje Gooi wat in mijn schoentje, gooi wat in mijn laarsje. Danku sinterklaasje!

Onze zoon is nu bijna 5 maanden en hij krijgt het natuurlijk nog niet bewust mee.... maar het is wel super leuk!

Sinterklaas is aangekomen in het land, daar hoort natuurlijk het schoentje zetten bij! En nu heeft Jaiden super stoere schoentjes dus papa en mama wilde jaiden graag helpen met het zetten van zijn eerste schoentje voor sinterklaas.

We hebben de schoen van papa de hak van mama en schoen van Jaiden netjes naast elkaar gezet. In Jaiden's schoentje een lekkere wortel voor americo (het paard van sinterklaas ) gedaan en ook een schaaltje water neergezet want je word behoorlijk dorstig van dak naar dak springen.. met Jaiden op schoot een paar liedjes gezongen voor piet en voor sinterklaas! Jaiden was constant aan het lachen en vond het wel grappig dat papa en mama zo (vals) stonden te zingen hihi.

Toen zijn we snel gaan bedje slapen want sint en piet wachten altijd tot iedereen slaapt voor ze langskomen en hopenlijk een verrassing in de schoen stoppen! SPANNEND!!!

De volgende ochtend.....

Jaaaa! In onze schoenen zitten kadootjes! 

Zijn we toch lief geweest dit jaar ;-)

Papa en mama hadden een lekkere chocolade letter gekregen....mmmmmm..... die was zo op hihihi 

En Jaiden die mocht zelf zn kado proberen uit te pakken.

En wat zal Jaiden hebben gekregen?.....

Een toeter voor op de fiets! Die heeft hij wel nodig binnenkort als hij voor het eerst bij mama in het stoeltje op de fiets mag! 

Aanstaande vrijdag gaan we ook nog even op bezoek bij sinterklaas en piet ben benieuwd hoe de eerste ontmoeting zal gaan! Ik zal de goedheiligman en piet maar heel erg bedanken dat we een leuk eerste sint-moment hebben meegemaakt!

Xxx