Snap

Gray Label

Ik ben nu drie keer getipt binnen twee weken door drie verschillende mensen over het nieuwe merk Gray Label. Hoewel ik na één tip en een uitgebreide check al overtuigd was van de kracht van dit merk, heb ik na tip nummer 3 gelijk besloten tot actie over te gaan.

Gray Label is een Amsterdams merk, opgezet door Emily Gray en speciaal gemaakt voor baby’s en kinderen in de leeftijd van 0 tot 6 jaar. Oprichtster Emily Gray (28) miste na de geboorte van haar zoontje kleding met een goede prijs kwaliteitsverhouding én níet in knalkleuren met beertjes erop.

“De kleding van Gray Label is een ‘year-round’ collectie van tijdloze ontwerpen van hoge kwaliteit , waarbij we iedere keer nieuwe stijlen introduceren. We selecteren daarvoor het allerzachtste organische katoen, voor alledaags comfort en optimale bewegingsvrijheid. Omdat de kinderkledingmarkt al overspoelt wordt door felle kleuren, drukke prints en ‘schattige’ teddyberen op shirts, houden wij het bij Gray Label graag simpel. Onze focus ligt op de kleuren en ontwerpen van de kleding, waar wij als volwassene zelfs jaloers op kunnen worden.”

De kleding van Gray Label is gemaakt van zacht, organisch jerseykatoen en ik vind het er prachtig uitzien. Het heeft een wat klassiekere uitstraling en de kleuren zijn goed combineerbaar, eventueel óók met knalkleuren.

Wat vind jij van Gray Label?

12 jaar geleden

Wauw, supercool. Zoiets zocht ik. Alleen heel jammer dat die kleding meteen weer zo duur is. Ik vind meer dan 15 euro voor een baby-kledingstuk echt superduur. Ze hebben het zó kort aan... en boven dat: het geld groeit me niet op de rug. Dus... ik blijf zoeken naar de betaalbare variant. De krenten uit de pap bij zaken als de Hema, Prénatal en V&D.