Blog header image

Even lekker samen knuffelen.

Als je dochter ongemerkt nog een boertje in de weg heeft zitten. Zorg dat je altijd doekjes in de buurt hebt.

Ik kijk links en rechts van me. Helaas, niks wat ik kan gebruiken.

Hoe gaan we dit nu weer oplossen?

Ik lig samen met mijn dochter op bed. Zij ligt bovenop me.

Ze lacht me breed toe. Een grijns die ik normaal gesproken erg vertederend vind.

Echter is haar mondje nu omringd met de melk die ze zojuist heeft terug gegeven.

Diezelfde melk stroomt nu ook tussen mijn decoleté naar beneden. 

Fijn dat ik zojuist heb gekozen voor dit truitje.

Ik overweeg mijn opties. 

Draaien kan niet, mijn man zal mij toch niet horen en het net gewassen dekbed ga ik niet opofferen hiervoor.

Er blijft nog maar één optie over.

Ik pak de kraag van mijn trui en dep haar mondje af. Ze lacht gelukkig nog steeds. Fijn dat tenminste iemand dit leuk vindt. 

Ik dep mezelf droog en leg haar even op bedje zodat ik mij even kan wassen. Ik trek weer een schone trui aan en haal mevrouw weer uit haar bed. We lopen samen naar de badkamer en als ik even in de spiegel kijk zucht ik diep, er stroomt weer melk over mijn schouder naar beneden. Gelukkig kunnen we er nu beide om lachen.

7 jaar geleden

Haha heel herkenbaar! Ik gebruik tegenwoordig een hydrofiel luier als slabbetje bij mezelf als ik de kleine knuffel na het voeden. 2 keer op een dag m'n kleding inclusief bh verwisselen vond ik wel genoeg.

7 jaar geleden

aaah het leed dat kwijlen heet