Snap

Eén jaar voorbijgevlogen!

Je kent ze wel, de zwangerschap/ouderschaps cliche's... "Geniet ervan, het gaat zo snel!" "Voor je het weet ben je alweer een jaar verder"..

Gisteren hebben we de eerste verjaardag van mijn zoon mogen vieren! Wat een feest! Vooral voor de volwassen, achteraf gezien, want Jayson wist niet wat hem overkwam met al die visite en cadeaus!

De ene verrassing na de ander, iedereen wilt hem vasthouden en knuffelen en dat is nogal wat te verwerken voor zo'n kleine man (vooral als hij door alle drukte zijn middagdutje overgeslagen heeft!

Het voelt als een week geleden dat hij een klein scharminkeltje was, vel over been en compleet afhankelijk van mij en zijn vader. En nu is het een heerlijke mollige kerel geworden die haast nonstop vrolijk is,

de hele dag zijn parcours langs de meubels rent en inmiddels echt een (eigenwijs) eigen karaktertje heeft gekregen. En een jaar geleden woonden we nog met zijn vader in een huis die we samen gebouwd en opgeknapt hebben, terwijl

we nu met zijn tweetjes in een heerlijk burgerlijke tussenwoning vertoeven.

Als iemand me een jaar geleden had verteld dat ik als een klein kind in een snoepwinkel ongeduldig zou zitten wachten tot hij wakker is en we 'onze' nieuwe driewieler met duwstang kunnen uitproberen, had ik je uitgelachen en verteld dat die burgerlijke onzin helemaal niets voor mij is.

Eén jaar verder, een heel nieuw leven en nu al zoveel mooie herinneringen. En wat ben ik trots op mijn zoon! Dat het moederschap zo mooi en bijzonder zou zijn had ik niet durven dromen. Wie had dat ooit gedacht...

En het is dan nu écht officieel. Hij is geen baby meer maar een echte dreumes (al vind ik stiekem dat hij altijd mijn baby zal blijven)!

7 jaar geleden

Ah dankjewel! Hij is ook echt heel lief.. Heel ondeugend maar zo'n makkelijk mannetje... 's ochtends word ik ook niet wakker van huilen maar van gepruttel en gebrabbel.. Heerlijk mannetje!

7 jaar geleden

Gefeliciteerd! En wat een lief koppie heeft je ventje!

7 jaar geleden

Dankjewel!!