Snap

"Deze verslaving heb ik niet meer in de hand"

Ik had dit nooit van mezelf verwacht

Ja een verslaving, gelukkig niks ergs, ik luister met zoveel plezier dagelijks luisterboeken via BookBeat.

Als mama vind ik het heerlijk om mijn eigen momentjes te hebben, een luisterboek kan daarbij niet ontbreken. In de auto naar het werk, een fijne wandeling of wanneer ik het huis aan het poetsen ben: mijn nieuwe verslaving BookBeat is bij mij.

In mijn eigen wereld

Niet heel erg om deze verslaving te hebben, ik word er rustig van, denk even niet aan alle dingen die nog moeten en ik geniet van het moment om even in mijn eigen kleine wereld te zijn. Zelf luister ik de boeken over persoonlijke ontwikkeling het liefst. Zeker nu ik net vijf maanden geleden mama ben geworden vind ik het fijn om mezelf continu te 'verbeteren'. Niet dat het niet goed was, maar om mezelf nog beter te leren kennen. Zeker voor de toekomst van mijn kleintje vind ik dit een fijn idee.

Aanrader!

Zelf ben ik geen boekenwurm, dus een luisterboek is voor mij de uitkomst. Ik luister het luisterboek van Gwen van Poorten, zoveel inzicht en besefmomentjes, zo fijn!

Zelf proberen? Met de code 'sarahliebregts' krijg je 45 dagen gratis! 

2 weken geleden

luister 45 dagen gratis! www.bookbeat.nl/sarahliebregts?utm_source=blog&utm_medium=influencer&utm_campaign=NL-sarahliebregts-action-24154&utm_content=textlink-offer-45d&utm_term=deal3