• Baby
  • Babyspullen
  • baby
  • Nespresso
  • babynes

De Nespresso voor je baby: Binnenkort ook in Nederland?

Op de Zwitserse markt is hij al verkrijgbaar. De Nespresso machine waar geen koffie uit komt, maar alleen melk. Voedingsconcern Nestlé kwam sinds kort met de “baby” versie van een Nespresso machine, speciaal voor de aller kleintjes. De BabyNes lijkt op de Nespresso machine, maar deze is speciaal bedoeld om er flesvoeding van te maken.

BabyNes

Nooit meer geknoei met poedermelk of het schatten van de juiste temperatuur, dat is wat we van de BabyNes kunnen verwachten. Als en wanneer hij in Nederland komt is nog onduidelijk. De BabyNes is namelijk geïntroduceerd in Zwitserland en als het daar aanslaat, kunnen wij het hier mogelijk ook kopen. De BabyNes werkt net als een Nespresso machine, met capsules.  De capsules met poedermelk zijn te verkrijgen volgens verschillende leeftijd categorieën.

Hier kun je de demonstratie filmpje zien >>

Klein prijsje?

De BabyNes machine is geen goedkoop hebbeding, de machine kost 200,- euro. Op zich lijkt dit wel een redelijke prijs, maar bedenk dat je telkens een heel pakket met capsules (melkpoeder) nodig hebt. Een pakket van capsules kost al gauw 40,-  euro. Zou de BabyNes aanslaan bij de Nederlandse moeder?

8 maanden geleden

Babynes