Snap

De kinderarts

En wederom moesten we er naar toe

Gisteren was het weer zo ver, wij mochten met onze wolk ook wel draakje genoemd naar de kindarts. Dit ivm haar vermeende visallergie. We hadden dit door gegeven op de poli en werden terug gebeld dat we moesten komen.

af en toe snap ik er geen hout van. Ben je daar, wat voor vis hebt u gegeven? Zalm! Hebt u daarna witvis gegeven? Nee want we moesten vis mijden. Ja maar witvis is anders.......grom grom..... Hoe moeten wij dat nu weten? Geen vis en geen visolie was ons verteld. Dus wij braaf. nu mogen we het dus toch proberen.

ivm kma eind augustus de provocatie test. Het voelt dubbel maar goed, misschien is ze er wel overheen. Zou ook sneu zijn haar van alles te onthouden wat ze wel mag. Maar na de provocatie in december zie ik er wel tegen op.

Het goede nieuws: van een kleinste 5 tot 10 % baby is ons meisje met 10 maanden nu boven gemiddeld groot en iets onder gemiddeld zwaar, keurig dus. En verder doet ze het bijzonder goed. Ze loopt al de eerste stappen langs de tafel!

een trotsere mama kun je haast niet hebben. Vooral omdat we als gezin niet bepaald een goede start hebben gehad! Heerlijk! Zo trots op mijn draakje!

 

10 jaar geleden

Thanks! Dat doen we zeker!

10 jaar geleden

Hartstikke fijn!! Net ook je andere stukje gelezen, ben blij dat het van Hel naar Zonnig is gegaan!! Sterkte nog met het afwachten maar vooral blijven genieten van de gelukkige momenten!

10 jaar geleden

Ja dat is waar! Wel erg leuk :-)

10 jaar geleden

Thanks! Ja meiden.....zo nieuwsgierig dat ze alles wil zien en kunnen.....