Snap

ᴋʀᴀᴀᴍᴛʀᴀɴᴇɴ, daar waren ze dan

Kyano's grote broer en zus waren nog maar net de deur uit na een uurtje met hem knuffelen en daar kwamen ze. De tranen liepen over m'n wangen.

Ik zat er zo doorheen. Al dagen weinig slaap, vannacht extra heftig want hij kwam zo wat elk uur voor een voeding. 

(Ik geef borstvoeding by the way) Gevolg: pijnlijke bloedende tepels die door afgelopen nacht amper de kans hebben gehad om te herstellen, wat aanhappen nu dus nóg pijnlijker maakt. Yes! Kon er ook nog wel bij.

Verder heb ik ontzettend veel last van mijn keizersnede. Soms voelt het alsof het elk moment kan openscheuren. Vreemde pijnscheuten in mijn rug alsof ik weer een ruggenprik krijg en ik loop met gebogen rug de kamer door omdat rechtop staan gewoon te pijnlijk is. 

Vanmorgen werd mij verteld door mijn kraamverzorgster dat ik teveel doe. (Ik pakte een krentenbol uit de keuken voor Kenzo en een kop koffie voor mezelf) Hoe bedoel je teveel???

Voor mijn gevoel doe ik helemaal niks op melk produceren en klagen na. Maar nee.. na een keizersnede is het verstandig om minstens 4 dagen lang plat te liggen. Maar dan ook echt plat.. en het liefste in bed. Heb je aan mij een goeie aan ja. 

Hier was ik dus bang voor. Het "herstel" van een keizersnede en dan verplicht je rust moeten pakken. Ik ben daar sws niet goed in alhoewel ik sinds mijn auto ongeluk daar wel wat beter in ben geworden en wat beter heb leren luisteren naar mijn lichaam. Dat neemt mijn koppige, eigenwijze karakter niet weg helaas. Ik ben ook niet het type wat graag om hulp vraagt want ik geloof dat ik het allemaal zelf wel kan. 

Dat viel vandaag toch vies tegen. Gelukkig is mijn vriend thuis en doet hij werkelijk waar alles voor mij/ons, maar ik vind het vreselijk om hem zo druk bezig te zien, terwijl ik daar maar op de bank lig. 

Kenzo is verdrietig als ik niet met hem kan spelen en vind het ook vreemd dat ik hem niet naar zijn bed breng. Mijn moederhart heeft gehuild vandaag, maar ben ook wel bewuster geworden van het feit dat mijn herstel alleen maar langer zal duren als ik te hard van stapel ga en niet gewoon even ga liggen rusten zoals het "hoort" 

♡Tips tegen de pijn of hoe hiermee om te gaan zijn welkom