Snap

Controle loslaten, toch niet zo makkelijk

Er zat even een onderbreking in het bloggen..maar ik ben er weer :-)
6 jaar geleden

Herkenbaar he :-). Ik lees ook wel eens van die verhalen dat vrouwen echt nooooit testen voor de nod. Ik snapt niet hoe dat kan :-). Ik heb ook eerder getest dan van het ziekenhuis mocht, maar ik kon gewoon niet meer. En weer dacht ik dat geen onzekerheid zou voelen als ik wist dat ik zwanger was. Guess what :-) :-). Gelukkig de laatste test echt op 8/8 gedaan. Als ik je een tip mag geven, haptonomie heeft mij heel erg geholpen door de onzekere weken na de 12 weken echo te komen. Vanaf week 13 tm +-20 werden mijn symptomen minder en je voelt (en zag) nog niet echt iets (bij mij eerste zwangerschap dan, was nu wel anders ? ). Door haptonomie kon ik heel vroeg het kindje voelen wat mij elke dag een geruststelling gaf. Geniet van je zwangerschap!

6 jaar geleden

Mijn blog voor jou herkenbaar, jouw blog voor mij herkenbaar. Afgelopen 20 oktober een tp gehad, en officieel mocht ik pas a.s. donderdag testen. Echter, was ik al zo zeker van mijn zaak, dat de test alleen een bevestiging was. En dus deed ik zaterdagochtend, zaterdagmiddag, zondag en gisteren alvast wat testjes. Ik heb me vandaag ingehouden, want nog maar 1 test in huis. Morgen doe ik er wel weer 1, daarna bel ik de uitslag aan het zkh door. En dan slaat de controlefreak ook weer toe. Wedden dat ik nog testjes ga doen voor ik voor de 1e echo mag komen? Gefeliciteerd met je zwangerschap!