Blog header image

Budget babyvoeding maken #2

Hier zijn de babyvoeding receptjes voor aankomende week :) Super lekker en goedkoop!
IngeHopjesvla
6 jaar geleden

Wat ontzettend handig! even een kleine mini tip: budget is met een T :-) Ik wil niet flauw doen met spelling correctie, maar ik dacht: ik help je eventjes :) Verder altijd super leuke blogs!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ohh dankje ik ga het meteen even veranderen! Ik stuur me blogs normaal eerst even door maar mijn mama voor spelling maar deze keer niet gedaan :D Oops xD

Anoniem
6 jaar geleden

Klinkt goed. Onze jongste is net aan de eerste hapjes maar later ga ik ook weer koken voor ukkie. Binnenkort weer even een voorraad appelmoes zonder suiker maken. Bij de oudste deed ik trouwens vaak kipfilet voor op brood door de potjes als vlees.

Jantina86
6 jaar geleden

Super! Ik ben zelf ook erg van het zelf koken voor de kleine. Hier nu aan het wennen met rijst en kip. De kip stoom ik zodat ze nog geen bakvet binnen krijgt. Koken kan ook als je geen mogelijkheid hebt om te stomen. Rijst gewoon koken (zonder zout natuurlijk) en verschillende soorten groente (ook gestoomd) Onze dochter vindt het heerlijk! Ik raad t ook iedereen aan om zelf te koken en in te vriezen. Het kost even tijd, maar het is super gezond en bespaard je veel geld! Fruit maak ik overigens ook allemaal zelf en vries ik ook in.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja pasta en rijst zullen de komende keren ook wel aan bod komen :) even wat afwisseling. Ik ga jou recept zeker ook proberen!! Fruit maak ik ook zelf maar dat doe ik elke ochtend vers :)

Mama O en B
6 jaar geleden

Wat een fijne recepten, bedankt!

Anoniem
6 jaar geleden

Kunnen die glazen potjes gewoon in de vriezer? Dan ga ik dit zeker doen. Gebruik nu andere bakjes, maar dit lijkt me ook wel erg handig.

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ik post elke week (10 dagen) nieuwe!!

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Ja glazen potjes kunnen in de vriezer, wel pas als het eten erin helemaal is afgekoelt! Soms is er wel is 1 gebarsten bij mij maar dan koop ik gewoon een nieuwe :) (sorry beetje laten reactie, zag je berichtje nu pas. )

Blog header image

Een groot cadeau...

Wat zijn ze blij!!

Met de feestdagen voor de deur waren we al een tijd aan het nadenken wat we de meiden wilde geven…Tuurlijk kan een pyjama of een paardrijbroek nooit kwaad, maar ze hebben er al zoveel.

Beide meisjes geloven niet meer in de man met de baard, dus dat zouden we dit jaar toch al klein vieren.

Wat we voor de kerst wilde geven wisten we ook niet zo goed…maar we zaten al een hele tijd met een gedachten wat ons fantastisch leek.

Jaa…Gaan we dit echt doen??

We willen graag een puppy erbij…en hoe fantastisch is het om deze cadeau te doen aan de kids voor de feestdagen.

We hebben al een hond, maar het leek ons magisch om de meiden op deze leeftijd dat hele proces te laten meemaken van een puppy uitzoeken, deze opvoeden, en een maatje erbij krijgen!

Met een smoes 2 uur de auto in.

Ik had een leuk nest gevonden, en de pups uit dat nest mochten dat weekend hun nest verlaten.

Omdat het 2 uur rijden was, moesten we het in het weekend doen, want we wilden graag dat de meiden meegingen.

Na de hele ochtend op de manege te zijn geweest, moesten we snel naar huis.

Daar vertelden we de meiden dat we naar Eindhoven moesten om iets voor de auto te halen.

Met veel morren en mopperen stapte ze beide de auto in. Druk dat het was op de weg, maar ze gedroegen zich prima.

15 min voor aankomst.

Omdat we niet wisten hoe de meiden zouden reageren, en we het voor de meiden niet leuk zouden vinden als ze door teveel spanning en emotie hun eerste ontmoeting met hun pup zou verpesten hebben we 15 min voor aankomst verteld wat we gingen doen.

Ze zaten te stuiteren op de achterbank. Ze vonden het zo leuk, en ze hadden niet gedacht dat ze echt een pup erbij zouden krijgen.

De discussie brak gelijk los…want hoe ging hij heten??

De reutjes

Eenmaal daar vonden we het allemaal geweldig. De 3 reutjes werden bij ons neergezet (we wilden een reu) en nadat ze ontdooit waren gingen ze lekker los met spelen.

Uiteindelijk wisten we alle 4 welke we graag wilden hebben…Er was er 1 met de meeste krullen en het grappigste koppie en een super lief karakter.

Na dat we alles geregeld hadden met het paspoort, de betaling etc. gingen we naar huis met onze nieuwe kleine vriend…

Frits is zijn naam, en we hebben zoveel plezier van hem.

De meiden vragen geen seconde om een cadeau voor de feestdagen, ze genieten elke dag van hun cadeau…!

Voor mij was dit iets fantastisch om aan onze meiden te geven…en we hopen nog vele jaren plezier te hebben van onze Fritsevriend.

Liefs, Rona

aliciagnes
11 minuten geleden

Leuk blog!