Terug
Blog header image

Budget babyvoeding maken #1

Voor mijn kleine meid maak ik 95% van al haar voeding zelf. Hier het heerlijke recept van deze week!
Lindsy83
6 jaar geleden

best knap dat je dit allmeaal zelf doet. Ik heb daar het geduld niet voor...

Loes van der Leer
6 jaar geleden

Het is 1x in de 1-2 weken ongeveer 2 uurtjes werk! Het valt echt mee :)

Anoniem
6 jaar geleden

Hoi Loes, Wat leuk dat je je kennis zo deelt. Dat doe ik nu ook even. Je kan beter geen groente in blik kopen. Daar zit vaak een laagje BPA aan de binnenkant. Verder leuk dat je alles zelf maakt. Ik wil je niet ontmoedigen, want ik zie dat je een krap budget hebt. MAAR, als je het krap hebt en toch je kind gezond wil laten eten kan je beter kant en klare (bio) potjes kopen. Het klinkt raar, want je maakt alles immers zelf vers. In potjes mag namelijk maar een bepaalde hoeveelheid pesticiden zitten, dit wordt streng gecontroleerd.. Dit is zelfs in de niet bio potjes lager dan wanneer je het zelf vers maakt, je kan dit dan niet controleren. Ik leef zelf ook van een klein budget en kies daarom voor bio potjes van de etos of de AH. Die zijn vaak even duur als de niet bio potjes. Soms geef ik wel een niet bio hapje, zoals een heerlijke Avocado of banaan. Als je meer vragen hebt kun je mij mailen op Thirzaprak@gmail.com ik las ook dat je vragen hebt over melk. Ik hoop dat je iets aan mijn info hebt. Je kunt altijd zelf even op internet verschillende bronnen zoeken wat betreft BPA en blikjes. Groetjes, Thirza

Blog header image

My family

💜