Snap

Bijna 7 maanden verder

Wat gaat de tijd toch snel me kleine meisje wordt groot. Soms denk ik op een roze wolk te leven maar wordt vaak ook snel terug gebracht naar het echte leven. Het is niet allemaal roze geur en manenschijn met een kleintje echtgenote zijn en je huishouden runnen en ook nog 24 uur werken!! Maar gelukkig kan ik me draai nu wat vinden.

Man lief werkt 5 dagen in de week van 11 tot 11 in de horeca en ik draai ook wisselende diensten in de zorg. Zwaar en als ze dan ook 3 maanden even niet goed slaapt s nachts stijgt het toch boven me hoofd! Nu sinds 1 week slaapt ze 's nachts prima, soms wordt ze nog even wakker speentje, kus, hou van jou en ze slaapt weer heerlijk!

Als ze s morgens om half 8 wakker is en ik naar haar toe loop en zo n lief lache bekkie zie liggen wordt ik weer zoooo verliefd op haar!! Nu 7 maanden later ben ik een super trotse moeder en ben zo blij met haar ook al is me leven 100% omgekeerd maakt me niets meer uit! Ik heb heel veel geleerd alleen soms nog moeilijk om een goeie echtgenote te zijn! We zien elkaar weinig soms het idee als broer en zus te leven ik mis ons!!!

Liefs