Terug
Blog header image

Babybezoek in het Bejaardentehuis

Valentijnsdag met Baby, de Bejaarden, en de Smartlappen. Ik had het zelf niet kunnen bedenken.
Anoniem
6 jaar geleden

Heel goed, geen betere combi dan bejaarden en baby's. Geweldig hoe die eersten kunnen opleven daarbij. Wij moeders en baby's zouden eigenlijk vaker daar een bezoekje moeten brengen. En mooi geschreven, hulde!

BabyEvy❤️
6 jaar geleden

Vond het gezellig!! Oudjes zijn gek op baby's.

Anoniem
6 jaar geleden

Jouw Valentijnsdag kon in elk geval niet meer stuk! Niets mooier dan smartlappen en tandeloze rimpelsauriers in combinatie met lieve baby's! :)

MummySuze
6 jaar geleden

Wauw wat een FAB compliment, dank je. En ja, de jeugd van tegenwoordig kan nog wel wat leren van die ijzerduwende oudjes. Die hebben al heel wat overleefd!

MummySuze
6 jaar geleden

Ik vond het ook leuk. En voelde me zo JONG!!! Jij ook??

MummySuze
6 jaar geleden

Liegen zal ik niet, en zeggen dat het de beste Valentijnsdag was ooit. Wél de eerste met Baby, en ik was supertrots om al die mensen te zien cou-cou-couen over Baby. Hoera!

Anoniem
6 jaar geleden

Wouw hadden jullie sneeuw vandaag?! Dat had onze dag zeker romantischer gemaakt... Gelukkig hebben jullie het ook overleefd :)

MummySuze
6 jaar geleden

Lees: natte sneeuw. Dus druilerig. Niet echt romantisch hoor, natte sneeuw bij windkracht zeven, haha!

rebo1982
6 jaar geleden

Leuk om te lezen dat je je valentijnsdag zo hebt doorgebracht. Niet in de laatste plaats omdat je zo leuk schrijft!

MummySuze
6 jaar geleden

Mwuuuuuuuuuaaaaaaaaaaaaaah Ik houd van dit lieve compliment. Vele malen leuker dan een roze kaartje. Thanks!!!

Anoniem
6 jaar geleden

Ik lees met veel plezier jouw blogs! En ja ouderen en baby's/kleine kinderen top combinatie! Ga jij nu ook vaker er naar toe denk je? Ik werk in een verpleeghuis en ben natuurlijk met mijn baby langs geweest, dat was een feestje! Ook gaan de ouderen wel eens naar een kinderdagverblijf op bezoek als activiteit, tevens een groot succes. Ook demente ouderen kunnen hier zeker van genieten, brengt mooie herrineringen naar boven! Dus mama's ga allemaal eens bij ze op bezoek ;-) ! Gegarandeerd succes!

MummySuze
6 jaar geleden

Ehm of ik vaker ga? Nou, nee. Ik ken er niemand en ben vrij druk dus extra tijd om negentig-jarigen te bevrienden.... Hmmm.... Eerlijkheid gebiedt mij te zeggen dat ik dan liever ergens heen ga waar Baby met andere kindjes kan spelen...

Anoniem
6 jaar geleden

Snap ik ook helemaal ;-)

Blog header image

My family

💜