Snap
  • Kind
  • 16maandenoud
  • Update

Atlas - onze regenboogbaby 16 maandjes oud

Een kleine update van onze grote man!

Onze regenboogbaby is alweer 16 maandjes oud. 🥹 Net zoals zijn zwangerschap weer een glimlach op ons gezicht toverde nadat we een miskraam hebben gehad, zo tovert Atlas iedere dag weer een glimlach op ons gezicht met zijn heerlijke overdreven lachje. Hij is grappig en dat weet die. Kattenkwaad uithalen is helemaal zijn ding. Hij hoort alles maar luisteren kan die nog niet zo goed. Speelgoed laat die links liggen, en hij gaat liever voor de afstandsbedieningen, kabels, keukenkastjes en lades, en televisie, om maar een paar voorbeelden te geven.

Hij is ondeugend en eigenwijs, en ook heel vervelend af en toe. (Dat heeft die van zijn vader) Zijn passies zijn eten, eten, en eten. (Ook dat zit bij zijn vader in de familie) En daarnaast vind hij het huis poetsen ook helemaal geweldig! Vooral met een nat billendoekje, en dan precies op de plekken die mama net heeft schoongemaakt. Hij is dan helemaal trots op zichzelf. En oh ja, Bing & Juf Roos zijn z’n favoriete programma’s. Zodra hij muziek hoort kan die niet stil blijven zitten (dat heeft die dan weer van mij) en danst die heerlijk mee op de beat en kent al vele dansjes uit zijn hoofd. Een echt natuurtalent.

De hele dag door roept hij de woordjes ‘Mama’ en ‘baba’ en wanneer die zich pijn heeft gedaan ‘Auwa’ en als hij honger heeft ‘Hammmm’ en dit laatste woordje roept hij nonstop. Oma noemt hij niet oma maar ‘O-mama’ en opa spreekt hij dan weer wel gewoon perfect uit. Gek he 🙃 


Wanneer zijn luiertje vol is pakt hij zelf gewoon een nieuwe en gaat alvast klaar op de grond liggen om verschoond te worden. Natuurlijk heeft hij de billendoekjes ook al klaar gelegd, en wijst ons nog even op de Sudocreme die bovenop de kast staat, want zijn billetjes moeten na iedere nieuwe luier ingesmeerd worden. Hij houdt nu eenmaal van routine en een klein beetje OCD zit er ook al in ben ik bang. 


Zodra hij een hoestje heeft voelt hij zich doodziek en wilt hij de hele dag gedragen en geknuffeld worden.. een echte kerel 😅 

Je zal Atlas bijna nooit met lege handen aantreffen, want op z’n minst één hand heeft altijd wel wat eetbaars vast. De foto van deze post geldt als bewijsmateriaal. 

Hij is helemaal verliefd op zijn grote zussie en daar bovenop ook nog een echt mama’s kindje! Heerlijk gewoon ❤️ trots op alles wat deze kleine grote man kan en doet, en dankbaar dat hij helemaal van ons is! 


Wil jij mom influencer worden bij Mamaplaats? Maak hier je account aan! ❤️




1 jaar geleden

Klinkt als een heerlijk ventje en ook een beetje boefig 😂😘

1 jaar geleden

100% 🤪 haha

Wat een heerlijk jochie! Liefs, Laura

1 jaar geleden

Dankjewel 🥹🫶🏻