Snap

​A day in the mind of Jaé 3

Hier is dan het derde en laatste deel in het hoofdje van mijn kleine boef. De avond.

Maaaaamaaaaaa! Ik ben wakkkkkkkerrrrr! Ik heb hongerrrrr! Maaaaamaaaa! Hongerrrrrr! Hoi mama! Hihi. Ik ben wakker. Ik heb goed geslapen hé? Moeten we nou alweer die luier doen? Waarom is dat toch iedere keer?

Nou, okee okeeee, voor deze keer mag je mijn luier doen. Lief van mij hé? Hey, mama. Heb je wel in de gaten dat ik lief doe? Kijk is naar mij mama. Hihi. Gaan we al eten? Jeeej. We gaan naar beneden! Als ik voorover leun, gaan we dan sneller? Wat zeg je mama? Gevaarlijk? Wat dan? Heeey! De bewegende plaatjes staan aan! Joepie! Leuk is dit hé mama? Wat ga je doen? Waar ga je nou naar toe? Eigenlijk heb ik ook nog honger mama. Mama? Wat doe je daar? Hoor ik mijn flesje? Is dat de magnetron? Ik ga vast even huilen, dan weet je zeker dat ik honger heb en dat je moet opschieten. Helpt dat mama? Zie ik daar mijn flesje. Jammie, jammie! Trappeldetrappeltrap. Ik kan heus mijn fles zelf vasthouden hoor mam. Geef maar hier. Past ie ook zo? .. Hmm.. Kan ik het ook proeven via mijn oor? En als ik nou hem op zijn kop vast hou? Oeh, dit vind ik leuk! Hey, waar gaat mijn fles heen? Nou zeg! Oh, daar is ie weer. Jammie, jammie. Zal ik weer even helpen mama? Nee? Nouuuu zeggg!
Wat gebeurt er daar? Even kijken hoor. Zeg! Weer fles weg! Hoe bedoel je mama, niet wegdraaien?

Wat gaan we nu doen? Oefenen? Wat is dat mama? Oefenen met wat? Wat doe ik op de grond? Kruipen? Wat is dat dan? Wat moet ik nou doen mama? Hallo? .. Wat een mens hé.. lig ik dan.. kruipen.. wat is kruipen dan weer.. moet ik hier zeker blijven liggen tot ik kruipen heb gedaan.. hey, mama? Wat heb je daar neergelegd? Zucht.. dat mens is niet te geloven.. ze ziet dat ik hier lig.. maar dan legt ze het heeeelemaal daar neer.. Maar zijn dat de.. ja.. die gebruiken papa en mama om de plaatjes te laten bewegen! Daar mag ik normaal nooit meer spelen.. Hey, mam.. Zit hier iets achter? Hmm. Oh well. Ik wil ze hebben. Hoppa, op de knietjes. En één, twee. Naar voren. En nog een keer. Poeh.. even rusten. Ben ik er al bijna? Even kijken.. Ik. Kan. Er. Net. Niet. Bij. Schnitzels! Op de knietjes dan maar weer. Eén, twee, en naar voren. Volgens mij ben ik er bijna. Okee het laatste stukje doe ik wat sneller. Gewoon in één rechte lijn naar voren. Oei, op m’n neus. Wow. Ben ik okee? Ja, ik ben okee. Kan ik er bij? YES! Ik kan er bij! Overwin-nomnomnom. Hey, hey, hey! Wat is al die herrie! Goed wat? Wat doe je met je handen mama? Waarom kijk je zo? Wat valt er te lachen? Wat is er goed? Seriously.. waarom kijk je zo.. Okee.. teruglachen dan maar.. hi hi.. ja.. leuk..

Mag ik weer even bij jou zitten mama? Lekker op schoot. Dan kunnen we een beetje knuffelen en spelen. Hihihi, dat zijn veel kusjes! Hier ook een kusje voor jou? Lekker he mama? Hihi. Wat zeg je? Kwijlkusjes? Zijn dat speciale kusjes? Wil je er nog één? Hihi, gekke mama! Zal ik je ook even aaien?
-PETS- lief hé mama? Au? Neee toch! Zal ik je nog een keer aaien? -KRAB- au? Gekke mama!

Gaan we in bad? Dat vind ik zo super leuk! Alleen niet uitkleden he mama? Dat vind ik stom. Hooooo! Nee mama. Ik vind het niet erg om zo in bad te gaan. Doe nou niehieeetttt! Heeey! Badje! Hihi. Gaan we samen spelen mama? Ik ga slaan met mijn handjes en schoppen met mijn voetjes. Haha, leuk he?! Hihi, nu ben jij ook nat he, mama. Zal ik het nog een keer doen? En nog is? En nog is? Wat is een waterballet mama? Hihi. Kijk mama, het regent! Hihihihihi.

Brrrrrr! Het is een beetje fris mama! Waarom kan ik niet gewoon in het badje blijven? Bleh! Afdrogen! Moet ik vandaag weer insmeren mama? Mag ik dan even hiermee spelen mama? Oeps! Hij is gevallen. Ga jij hem pakken? Dan pak ik ondertussen even deze. Hihi. En dan doe ik hem zoooo… ook op de grond. Waarom ga je ze niet pakken mama? Gaan we nog even spelen? Slapen? Is het alweer tijd om te slapen? Nee toch? Nou, vooruit. Ik ga nog wel even spelen in bed hoor.

Mamaaaa! Ik heb alweer hongerrrrrr! Mammaaaa! Hoi mama, ik ben ook nog steeds moe hoor. Maar gaan we lekker eten? Ik wil even lekker bij je liggen. Ik kan niet mijn ogen opendoen hoor, maar ik kan wel lachen. Mmm, jammie. Dank je mama. Dat is lekker. Mag ik nog even lekker bij je liggen? En knuffelen? Dat is fijn he mama, even samen liggen? Leg je me dan weer in bed als ik slaap? Ik vind het fijn als je mij over mijn hoofdje aait. En als je mij zachte kusje geeft. Ik hou ervan als je zo zachtjes over mijn ruggetje kriebelt. Ik hou ervan als ik nog even op je borst, net als vroeger, mag slapen.

Ik hou van jou mama. 

7 jaar geleden

Haha ja, dan mag ze eventjes met de afstandbediening spelen, dan is het niet helemaal voor niets geweest :p

7 jaar geleden

Jaa <3

7 jaar geleden

Ja staat niet stil denk ik

7 jaar geleden

Goeie om het kruipen te stimuleren met iets wat ze normaal niet mag ;) Weer leuk om te lezen. Zo leren we dat kleinjte van jou toch een beetje kennen :)