Snap

2e blog. Daan in het Erasmus

Mijn 2e blog. We gaan het transplantatie-traject in. Op naar Rotterdam Erasmus met kleine lieve mooie Daan

We zijn nu alweer drie weken verder en onze Daan ligt momenteel op de intensive care in het Erasmus ziekenhuis Rotterdam. Dit met het oog op een eventuele harttransplantatie(screening). Kinder-cardioloog Michiel Dalinghaus heeft gezegd dat het minimaal 1 jaar kan duren voordat er een hartje beschikbaar is voor onze lieve Daan, en dan was hij nog optimistisch. Wij hopen natuurlijk dat het niet zo lang gaat duren, aangezien de situatie toch wel erg zorgelijk is. Daan ligt sinds eergisteren weer aan de beademing omdat hij zo uitgeput was en zo vreselijk hard heeft moeten werken en vechten. De artsen in Groningen namen het zekere voor het onzekere, en wilden hem niet nog verder uitputten. Meerdere ernstige hartritmestoornissen en andere gekkigheid zijn de revue gepasseerd de afgelopen weken. Wat spannend en verdrietig. Gisteren is Daan met gierende sirenes in de ambulance en hulp van de politie binnen twee uur vervoerd van Groningen naar Rotterdam.
Gelukkig ging dit allemaal goed, want dat was ook nog een groot risico. Wat waren we blij!
Momenteel zijn de artsen aan het "sleutelen" aan de medicatie zodat de toestand hopelijk weer wat stabieler wordt, en Daan uiteindelijk zonder hulp van de beademing verder kan. Wij houden hoop en gaan nog steeds voor een toekomst met die lieve bijzondere vent.
Wat zou het geweldig zijn als er op tijd een hartje beschikbaar is. Ook in het Erasmus ziekenhuis hebben we weer de volste vertrouwen. Wat zijn ze ook weer lief en kundig voor Daan en ons.
Ondanks het intense verdriet vinden we het ook ongelooflijk hoe onze vrienden en familie ons steunen. Wat zijn ze ontzettend lief, wat geweldig om zoveel liefde en steun te krijgen. Wij hopen we op een wonder. We gaan er voor! Alles voor onze lieve Daan????

7 jaar geleden

Heel veel sterkte in deze moeilijke tijd!

7 jaar geleden

Ontzettend heftig waar jullie in zitten! Ik hoop en duim voor jullie dat alles goed komt met jullie kleine ventje! Heel fijn ook dat jullie zoveel steun krijgen van jullie vrienden en familie, dat heb je naast elkaar echt nodig. Helaas weet ik maar al te goed hoe het is om tussen hoop en vrees in te zitten. En hoe je als ouders alleen maar machteloos aan de zijlijn kan kijken hoe je kind aan het vechten is voor zijn leven. Heb zelf een meisje van 12 weken oud die over ongeveer 3 maanden een open hart operatie zal krijgen. Ik wil jullie heel veel sterkte wensen!

7 jaar geleden

WoW wat een heftige tijd voor jullie! Hele mooie blog! Veel sterkte aankomende tijd voor jullie en dat jullie maar snel met ze alle kunnen gaan genieten thuis!

7 jaar geleden

Arm ventje! Ik ga met jullie mee hopen!