Snap

21 september 2016

Ik was 38 weken en 5 dagen zwanger van ons derde meisje en toen viel alles weg..
6 jaar geleden

pfff wat een verdrietige warme liefdevolle blog, met tranen in mijn ogen lees ik deze. Ben ook gewoon sprakeloos. Een leegte die nooit meer gevuld kan worden. Een stukje jou die voor altijd van je afgenomen is. Heel veel sterkte.

6 jaar geleden

Jouw blog maakt me intens verdrietig. Wat heb je dit mooi en liefdevol geschreven. Ik ben trots op je

6 jaar geleden

Heel veel sterkte met het verlies van jullie dochter. Ikzelf ben in 2004 bevallen van stille zoon bij 33 weken zwangerschap. Bevallen van een stil kindje is een ontmoeting en een afscheid tegelijk. Ouders horen geen afscheid te nemen van hun kindjes. Ik wens jullie samen veel kracht toe!

6 jaar geleden

Sterkte! Ik weet wat je meegemaakt hebt. Hoe moeilijk bevallingen ook zijn geweest, als je moet bevallen van een kindje dat overleden is, is dat het aller zwaarste! Je wilt niet, maar je moet en tegelijkertijd ben je blij dat je het nog hebt kunnen doen. Ouders horen geen kistjes te hoeven uitzoeken!